29-09-07

Zangtalenten bij Mmmmh

Amai, het was een heus evenement.Een hele bus Amsterdamse vrouwen kwam bij ons Teroir volgen en likkebarend chocolade.Terwijl de helft van de groep bij mij fruitchocolaatjes en studentenhaver maakten, zij noemen het flikken, werd er bij C V aardappelen geschild, witloof gekuisd en champignons en kip fijngesneden.Ze maakten er mooie dingen van en er werd hard gewerkt. Tussen het vingers likken en het handen wassen, zijn we ook aan de slag gegaan met heerlijke dadelsbonbons en chocolade walnoten snoepjes.Waarvan hier het recept:

Dadelbonbons:40 dadels, ontpitten

200gr cashewnoten , samen met 100gr poedersuiker en safraan in een beetje warme melk opgelost, in de keukenrobot fijnmalen tot je een pasta krijgt

de dadels vullen met de pasta en in pure gesmolten chocolade doppen en op vetpapier laten stollen in de koelkast of een kelder

super hoor!!!!

Chocolade walnoten snoepjes

100gr walnoten, samen met 60gr poedersuiker en 2 el eiwit mengen in de keukenrobot tot een pasta. Die gaan we in platte bolletjes kneden, dan laten we ze een half uurtje in de koelkast en daarna in de gesmolten chocolade doppen. Bovenop de snoepjes meteen een halve walnoot plakken in de zachte chocolade en in de koelkast laten stollen, snoepen maar.

DSC04910 DSC04911DSC04912DSC04913DSC04914DSC04915DSC04916

De sfeer zat er helemaal in en toen ze aan tafel zaten werd er volop gezongen, het hele repertoire van de nederlandse muziekwerled is aangetreden, op verzoek van CV kregen we Andre Hazes, en onder een luid applaus en het mooie Thank you for the music ben in naar huis gegaan, een hele leuke avond.Op de bus naar het hotel werd er nog verder gezongen en hopelijk nog de rest van de zelfgemaakte chocolade verorberd.

De commentaren zijn gesloten.