26-11-06

RECEPTJE! Iwashi no umé maki yaki

japchoc2

Iwashi no umé maki yaki

Ingrediënten:-8 sardienen, gefileerd en met zout overstrooid -4 umeboshi, ontpitten en fijnsnijden met 1 tl saké -sesamzaad -shisobladeren en limoen

Bereiding: Maak een pasta van de umeboshi en strijk de sardientjes ermee in en bestrooi met senchapoeder.Rol ze op en steek er een satéprikker door, dip de zijkanten in de sesamzaadjes en bak in olie,serveer met witte japanse rijst; meteen opdienen, heerlijk!!!

Uméboshi zijn japanse gepekelde pruimen

17 november: HAPPY BIRTHDAY FORMULE JAPANS

japchoc1japchocjapchoc2japchoc3japchoc4japchoc5japchoc6japchoc7

Japans, heerlijk en helemaal anders.Dat hebben ze mogen smaken, wat hebben we allemaal gemaakt?

We zijn begonnen met een japanse noedelsoep, gevolgd door Iwashi no umé maki yaki en Kakiage, dan hebben we nog tataki rundsvleesrolletjes gemaakt en yakitorispiesjes.

en toen was er ook nog iemand jarig en onze Peter had dit zalig verzorgd met een taartenbuffetje van chocoladelekkernijen.Hij niet voor niets onze chef chocolade.De familie was erg voldaan en gelukkig en hopenlijk zien we hen nog gauw eens weer.Groetjes Karen

16:31 Gepost door Karen bij Mmmmh ! in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |