20-05-06

Wasabipuree en lente-uitjes met gegrilde tonijnlapjes

Hier wordt hard gestampt!!Het recept:-aardappelen-wasabipoeder-lente-uitjes-eieren,room en melk-muskaatnoot en peper-verse tonijn-peper en zoutje begint met de aardappels te schillen en in een gote pan net onder water ze te koken. als de aardappelen goed gaar zijn en dat mag zeker goed gaar zijn, gieten we ze af en doen ze terug in de potroer er dan snel de eieren door samen met flink wat melk en roomals ze lekker smeuïg zijn gooien we er een flinke dot wasabipoeder door kruiden met wat muskaatnoot en peperen heel goed mengen,hou er rekening mee dat de kruiden nog iets versterken als ze goed zijn opgenomen.Zet het deksel erop om de puree nog warm te houden.De tonijn hebben we een paar uur op voorhand in de diepvries gelegd is repen gesneden Nu kunnen we gemakkelijk dunne plakjes snijden, die we kort grillen met flink wat peper en zout.Gooi een dot puree op een bord, schik er de tonijnlapjes omheen en overstrooi met lente-uitjes die we in heel,heel fijne ringetjes hebben gesneden.En smullen maar!!

13:11 Gepost door Karen bij Mmmmh ! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.