23-03-06

AEG cooking activity

Weer een leuke avond gehad, deze keer heb ik Joost geassisteerd en dat vond ie wel ok.Ik zet er ook enkele fotootjes bij.Eerst en vooral.het was een groep uit de regio Kortrijk en erg enthousiast. Meteen bij binnekomst werden de handen uit de mouwen gestoken, de vrouwen namen de patatten onder handen en de mannen zetten zich aan de aansluiting van de nieuwste AEG inductie kookplaat. Dit moest gebeuren met een Zwitsers handmes bij gebrek aan een heuse werkkoffer.Joost had in petto: eerst een heerlijk zalmgerechtje, met een roquefort-kaasmengeling in spinazie gerold, daarna een savooirolletje met gehakt en noten.Als vleesgerechten in de stoomoven, de gewone oven en op de inductieplaten, werd er kipfilet en croute gemaakt met aardperen en knapperige aardappeltjes, en een varkensrib met gratin en pruimen en als afsluiter werden ze nog verwend met appeltaartjes met en peertje en rode vruchten koelie en saballon.De koffie was zelfs een overbodige luxe.patatpatatpeer met sabayon

22:53 Gepost door Karen bij Mmmmh ! | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat en het zag er goed uit

Gepost door: viv | 26-03-06

De commentaren zijn gesloten.